Book Now! Ibiza
Millors tarifes garantides

Rest and revive whilst staying in our amazing rooms here in Ibiza.

PREMIUM ROOMS

PREMIUM ROOMS

We have created a new concept of rooms where you can choose between premium mixed, premium female, premium male or premium nonbinary. All those rooms are created to provide a premium experience to you with all the goodies: a welcome pack, fresh towel everyday, ensuite bathroom with body gel and shampoo, your bed nicely made everyday and a padlock.

HABITACIÓ DE 8 i 10 LLITS

HABITACIÓ DE 8 i 10 LLITS

Experiència grupal per excel·lència: si el que vols viure és una experiència grupal, aquest tipus d’habitació és la millor opció.

Les habitacions disposen d’aire condicionat, àmplies i confortables lliteres amb il·luminació i presa de corrent incorporada i taquilles individuals. Els moderns i espaiosos banys comuns, es troben a la mateixa planta perquè no hagis de fer una mitja marató per arribar-hi, tot i que aïllats acústicament perquè res interrompi el teu descans.

Reservar ara

HABITACIÓ DOBLE

HABITACIÓ DOBLE

Habitació ideal per a enamorats, còmplices, companys de fatiga i per a totes aquelles ànimes unides per alguna raó. Si el que vols és concedir-te un desig, si creus que has guanyat el cel, no ho dubtis i reserva ja. Paradís terrenal, on el pecador creurà que va ser absolt i el sant serà a la glòria. Llits King size, la llum i la temperatura que tu triïs ja sigui tènue, tèbia i vermella, lluminosa, fresca i verd. Una terrassa des d’on veure i ser vist. Bany privat, Smart TV, disseny i confort.

Reservar ara

HABITACIÓ DE 6 i 4 LLITS

4 and 6 bed rooms

En Amistat Island Hostel Ibiza hem pensat en tot, tant en el viatger que vol compartir habitació, com en el grup d’amics que vénen a gaudir junts de tot el que ofereix la fantàstica illa d’Eivissa.

Aquestes habitacions consten de 2 o 3 àmplies i còmodes lliteres, amb presa de corrent i llum incorporada, a més de taquilles individuals. Pots triar bany compartit o privat. I és en aquesta tipologia on tens la possibilitat d’escollir habitació exclusivament femenina. Si, has llegit bé, si ets dona i per la raó que sigui vols compartir la teva habitació únicament amb persones del teu mateix sexe, aquesta és la teva millor opció.

Totes les habitacions disposen d’aire condicionat, són exteriors i la majoria d’elles disposen de balcó.

Book Now