Com arribar al Amistat Hostel

 
 • Ask Google Maps

  Sentirse perdut? Feu clic aquí per tornar al Amistat Hostel.

 • Ibiza Airport - Summer Service

  Direccions de com arribar des de / a l’aeroport.
  Bus
  Un cop arribes a l’aeroport t’hauràs d’adreçar a les parades d’autobús on podràs agafar l’autobús L9 o L10 segons les dates de la teva arribada.
  L9 / AEROPORT – SANT ANTONI (sense servei a l’hivern)
  Aquest autobús et portarà de l’aeroport a Sant Antoni sense haver de realitzar transbordaments, també realitza el recorregut a la inversa, és a dir de Sant Antoni a l’aeroport. Més avall et detallem els horaris.
  RECORDA: Un cop arribes a l’estació d’autobusos de Sant Antoni has de caminar uns 10 min fins a arribar a Amistat Island Hostel Ibiza. Des de l’estació dirigeix-te a l’oest cap a Carrer Ramon i Cajal i gira a la dreta entrant al carrer Ramon i Cajal, un cop arribis a la rotonda pren la segona sortida direcció Carrer Ample contínua 25 metres i gira a la dreta en Carrer Soledat contínua per aquest carrer uns 400 metres, gira una altra vegada cap a la dreta i pren carrer Barcelona després camina uns 70 metres i gira a l’esquerra prenent el carrer Santa Rosalia, ens trobaràs a molt pocs minuts caminant, al carrer Santa Rosalia, 25.
  L9 / AEROPORT – SANT JOSEP – SANT ANTONI
  (Autobuses Voramar El Gaucho, S.L. – Tel. 971 34 03 82)

  ESTIU (1/07 – 31/08)
  AEROPORT – SANT JOSEP – SANT ANTONI -TOTS ELS DIES
  De 7:00 a 2:00 (cada 60min)
  SANT ANTONI – SANT JOSEP – AEROPORT -TOTS ELS DIES
  De 6:00 a 1:00 (cada 60min)
  ESTIU (JUNY, SETEMBRE, I DE L’1 AL 9 D’OCTUBRE)
  Aeroport- SANT JOSEP – Sant Antoni- TOTS ELS DIES
  De 7:00 a 1:00 (cada 60min)
  SANT ANTONI – SANT JOSEP – aeroport- TOTS ELS DIES
  De 6:00 a 00:00 (cada 60min)
  HIVERN – DEL 10 D’OCTUBRE AL 31 DE MAIG: SENSE SERVEI

 • Ibiza Airport - Winter Service

  Direccions de com arribar des de / a l’aeroport.

  BUS:

  Un cop has arribat a l’aeroport, surt i camina durant 2 minuts fins arribar a la parada d’autobús Ponderos V, la trobaràs a pocs metres de la porta de sortida de l’aeroport. Un cop a l’autobús, després de 20 parades (28 min aprox) has de baixar a la parada I Macabich, Farmàcia, camina per aquest mateix carrer durant 2 minuts fins a la parada EIVISSA I, Macabich, 12. Un cop a aquesta parada , pren l’autobús L3 i després de 18 parades (30 min) baixes a l’Estació d’Autobusos de Sant Antoni.

  RECORDA: Un cop arribes a l’estació d’autobusos de Sant Antoni has de caminar uns 10 min fins a arribar a Amistat Island Hostel Eivissa. Un cop a l’estació dirigeix-te a l’oest cap a Carrer Ramon i Cajal i gira a la dreta entrant al carrer Ramon i Cajal, un cop arribis a la rotonda pren la segona sortida direcció Carrer Ample contínua 25 metres, gira a la dreta en Carrer Soledat camina uns 400 metres, gira una altra vegada cap a la dreta i pren carrer Barcelona després camina uns 70 metres i gira a l’esquerra prenent carrer Santa Rosalia, ens trobaràs a molt pocs minuts caminant, al carrer Santa Rosalia, 25
  L10 / EIVISSA – AEROPORT
  (Autobuses Voramar El Gaucho, S.L. – Tel. 971 34 03 82)
  HIVERN (01 / 11- 01/04)
  AEROPORT – EIVISSA- TOTS ELS DIES
  7:20-23:50 (Cada 30 min)
  EIVISSA – AEROPORT – TOTS ELS DIES
  7:00-23:30 (Cada 30 min)
  L3 / EIVISSA – SANT RAFEL – SANT ANTONI
  (Autobusos Sant Antoni, SA Horari d’Atenció Telefònica de dilluns a divendres de 08: 00-14: 00 i 17: 00-19: 00 – Tel. 971 34 10 maig)
  HIVERN (01/10 AL 31/05)
  EIVISSA – SANT RAFEL – SANT ANTONI

  DE DILLUNS A DIVENDRES
  De 07: 30h a 21:30 h
  Freqüència: cada 30 min.
  Ultima sortida: 22: 30h.
  dissabtes
  De 07: 30h a 15:00 cada 30 min
  De les 15:00 a les 00:00 cada 60 min.
  DIUMENGES I FESTIUS
  De les 08:00 a 23:00 cada 60 min
  SANT ANTONI – SANT RAFEL – EIVISSA
  DE DILLUNS A DIVENDRES
  De les 07:00 a 21:00 h
  Freqüència: cada 30 min.
  Ultima sortida: 22:00 h.
  dissabtes
  De les 07:00 a 14:30 cada 30 min
  De 14:30 a 23:30 cada 60 min.
  DIUMENGES I FESTIUS
  From 07:30 to 22:30 cada 60 min.

 • Ibiza Airport

  Des / a l’Aeroport d’Eivissa a Sant Antoni

  Tarifes desde 30 euros.

 • Ibiza Airport

  Oferim servei de shuttle ràpid i còmode. Pots reservar trucant a la nostra recepció o enviant-nos un correu electrònic: info.ibiza@amistathostels.com

LA CIUTAT

La badia de Sant Antoni de Portmany és reconeguda per vilatans i visitants com una de les badies més belles de la Mediterrània. La ciutat se situa a 15 km de la capital de l’illa d’Eivissa i 19 km de l’aeroport d’Eivissa.

Amb un gran ambient jove és animada, internacional i acolorida, destaca per la seva àmplia oferta gastronòmica i d’oci. Ofereix activitats lúdiques, esportives i urbanes de gran interès. Tant pots gaudir del velòdrom, d’una pre-party amb un DJ estrella, com d’una posta de sol que mai oblidaràs.

El nostre Hostal a Eivissa té una ubicació privilegiada, des d’on podràs accedir a peu al centre de la població, a l’estació d’autobusos que et connecta amb tota l’illa i a les millors platges.

LA PLATJA

La platja principal de Sant Antoni de Portmany és S’Arenal, un cèntric i extensa platja de sorra blanca. La trobaràs caminant pel Passeig Marítim. A tan sols dos minuts d’Amistat Island Hostel Ibiza et trobaràs amb la platja Caló des Moro i les seves meravelloses vistes, des d’on tindràs el privilegi de ser part d’una posta de sol única.

Molt a prop d’allà, per un camí que voreja el cristal·lí Mar Mediterrani, podràs accedir a enclavaments naturals d’una gran bellesa com cala Gració i Cala Gracioneta. Si et sents un aventurer en tota regla, no deixis de visitar llocs mítics com Cala Saladeta i Punta Galera.

El mar posa a l’abast del visitant una infinitat d’activitats, pots fer parasailing, tornar a la infantesa en un parc aquàtic d’inflables, submarinisme o realitzar des del port excursions a diferents punts del litoral marítim de l’illa d’Eivissa.

Fins i tot fer una excursió a Es Vedrà, punt màgic i energètic segons expliquen les llegendes.

L'ESPORT

Gràcies a un paisatge únic, podràs no només realitzar activitats aquàtiques, també podràs practicar senderisme, bicicleta en diverses modalitats en el velòdrom, carretera o muntanya i escalada entre d’altres. Durant tot l’any, es realitzen diferents activitats esportives a l’illa d’Eivissa com Maratons, regates i triatlons.

LA FESTA

Des de Sant Antoni de Portmany tindràs fàcil accés a tots els famosos clubs i discoteques de l’illa d’Eivissa, com Amnesia, Pacha, Ushuaia, Privilege, Es Paradís i Ocean Beach. Pregunta a recepció com aconseguir les entrades i com arribar-hi.

Des Amistat Island Hotel Ibiza arribaràs donant un passeig curt a Mambo, Cafè del Mar, Ibiza Rocks, Golden Budha o Kasbah.

LA CULTURA

Sant Antoni de Portmany ofereix al visitant la possibilitat de descobrir llocs com la Cova de Santa Agnès, Sa Cova de Vi, La Torre d’en Lluc o ser testimoni de festes i balls populars. Visitar exposicions i mostres, fins i tot podràs anar al cinema que està molt a prop de Amistat Island Hostel Ibiza.