ca

AMISTAT Island Hostel Ibiza és el teu nou lloc per allotjar-te a Eivissa!

Hem creat un espai únic que et sorprendrà i formarà part dels teus millors records. Tan sols d’arribar, i només mirant-te als ulls, sabrem si has estat un PECADOR O UN SANT i hauràs d’acceptar el teu destí; podria ser en el CEL, A L’INFERN O QUEDAR-TE EN ELS LLIIIIMBS.

 

AMISTAT Island Hostel Ibiza és l’alberg juvenil ideal on els joves viatgers podran conèixer tot el potencial d’activitats que l’illa d’Eivissa els hi pot oferir. Hi son admesos nens i joves viatgers menors de 30 anys i també hi son benvinguts els viatgers majors de 30 anys. S’haurà de disposar d’un carnet d’alberguista emès per la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ) o qualsevol altra entitat reconeguda per Hostelling International (HI). També es podrà obtenir aquest carnet HI en el mateix alberg juvenil AMISTAT Island Hostel Ibiza, en el moment del Check-In, per temps i condicions definides.

AMISTAT Island Hostel Ibiza, Alberg Juvenil, compta amb un projecte educatiu consistent en:
– Els Hostes-alberguistes tindran l’oportunitat de descobrir nous llocs, conèixer altres tradicions, costums i cultures, així com realitzar amistats duradores en el temps.
– Els Hostes-alberguistes podran intercanviar i conèixer experiències en un ambient no formal, conèixer-se entre ells i descobrir un nou entorn a través de tot tipus d’activitats d’oci i temps lliure dins d’una funció social i educativa.
– AMISTAT Island Hostel Ibiza, Alberg Juvenil, ofereix tot tipus d’activitats, tant interiors com exteriors, tant per a persones individuals com per a grups. AMISTAT Island Hostel Ibiza, Alberg Juvenil, proporciona un espai de trobada amb la finalitat de potenciar les relacions i la participació social entre els Hostes-alberguistes.
– A AMISTAT Island Hostel Ibiza, Alberg Juvenil, contribuïm a generar noves i enriquidores experiències entre els Hostes-alberguistes, entre les que destaquen tallers, concerts, jam sessions o visites guiades a indrets destacats de l’illa.

 

AMISTAT Island Hostel Ibiza, Alberg Juvenil, està inscrit en el Cens d’Instal·lacions Juvenils del Consell d’Eivissa amb el número 2022002.

MÉS INFORMACIÓ

Amistat Island Hostel Ibiza esta situat al centre de Sant Antoni de Portmany, situat a 200 metres de la platja de Caló des Moro i molt a prop de famosos establiments com Cafe del Mar, conegut mundialment per les seves espectaculars postes de Sol, Mambo, Golden Budha, Kasbah e Ibiza Rocks, mític pels seus concerts en viu, i molts més, convertint Amistat Island Hostel Ibiza en el lloc a on sempre voldràs tornar.

Llegeix més

Disposem d’equips, com a sala de formació on es poden impartir cursos de formació, projeccions, etc. Cuina comunitària equipada amb neveres per a ús col·lectiu, lliteres i una varietat d’activitats culturals, educatives i lúdiques al seu abast. Amb l’objectiu de promoure, reforçar i difondre els valors i la cultura local i de les Illes Balears. No us perdeu les nostres ACTIVITATS i TALLERS.

Llegeix més

A Amistat Island Hostel Ibiza hem ideat per a tu un lloc únic per sorprendre’t i formar part dels teus millors records. Només arribar, mirant-te als ulls, sabrem si ets un PECADOR O SANT i assumiràs teu destí, que podrà ser EL CEL, IN DA HELL o quedar-te IN LIMBOOOO.

Llegeix més

Amb zones comuns que conviden a conèixer gent amb qui compartir experiències, com la piscina, que es va mimetitzar amb el sol balear i es va tornar groga brillant, o la terrassa on podràs relaxar-te, o el nostre bar on començar a viure el que queda del dia, esperant el que la nit et depari. El nostre experimentat personal farà que la teva estada a Amistat Island Hostel Ibiza sigui inoblidable, un atent i professional equip format per Rafa, Matti, Enrique o Victor entre altres, et cuidaran com si fossis de la família.

Llegeix més

“Super friendly staff, great atmosphere, nice rooms and comfy beds”