¡Amistat Island Hostel Ibiza és el teu nou allotjament a l’illa d’Eivissa!

Amistat Island Hostel Ibiza esta situat al centre de Sant Antoni de Portmany, situat a 200 metres de la platja de Caló des Moro i molt a prop de famosos establiments com Cafe del Mar, conegut mundialment per les seves espectaculars postes de Sol, Mambo, Golden Budha, Kasbah e Ibiza Rocks, mític pels seus concerts en viu, i molts més, convertint Amistat Island Hostel Ibiza en el lloc a on sempre voldràs tornar.

Llegeix més

Disposem d’equips, com a sala de formació on es poden impartir cursos de formació, projeccions, etc. Cuina comunitària equipada amb neveres per a ús col·lectiu, lliteres i una varietat d’activitats culturals, educatives i lúdiques al seu abast. Amb l’objectiu de promoure, reforçar i difondre els valors i la cultura local i de les Illes Balears. No us perdeu les nostres ACTIVITATS i TALLERS.

Llegeix més

A Amistat Island Hostel Ibiza hem ideat per a tu un lloc únic per sorprendre’t i formar part dels teus millors records. Només arribar, mirant-te als ulls, sabrem si ets un PECADOR O SANT i assumiràs teu destí, que podrà ser EL CEL, IN DA HELL o quedar-te IN LIMBOOOO.

Llegeix més

Amb zones comuns que conviden a conèixer gent amb qui compartir experiències, com la piscina, que es va mimetitzar amb el sol balear i es va tornar groga brillant, o la terrassa on podràs relaxar-te, o el nostre bar on començar a viure el que queda del dia, esperant el que la nit et depari. El nostre experimentat personal farà que la teva estada a Amistat Island Hostel Ibiza sigui inoblidable, un atent i professional equip format per Rafa, Matti, Enrique o Victor entre altres, et cuidaran com si fossis de la família.

Llegeix més

“Super friendly staff, great atmosphere, nice rooms and comfy beds”